Nieuws | BURO RUW helpt de Seniorenbus

Wie BURO RUW kent, weet dat zij als communicatiebureau een groot werkgebied hebben met veel diverse klanten. Toch heeft het bedrijf, gevestigd aan de Koninginneweg, duidelijk haar wortels in Zwijndrecht. Stichting Seniorenbus kon hun hulp goed gebruiken om de website eens een flinke opfrisbeurt te geven!

Nieuw webdesign

Er waren twee belangrijke zaken die als uitgangspunt dienden voor de nieuwe website: de vindbaarheid en het gebruiksgemak. Tijdens een intakegesprek met een enthousiaste webdesigner en creatieve allround designer zijn we hier dieper op ingegaan en hebben we onze wensen kenbaar kunnen maken. Onderwerpen als huisstijl en teksten werden besproken en ook de webhosting werd zeer kordaat en vakkundig opgepakt. De website is in een nieuw jasje gestoken en voldoet aan de behoeften van onze doelgroep. We wensen u als websitebezoeker heel veel plezier!

Maatschappelijke betrokkenheid van BURO RUW

Zowel de tot stand gekomen website met haar nieuwe uitstraling en ontwerp als het proces hiernaartoe heeft BURO RUW keurig (en kosteloos!) opgepakt. Dit wordt door het bestuur van de Seniorenbus erg gewaardeerd. Wij willen hen daarom graag op een bijzondere manier bedanken voor hun inzet. Als tegenprestatie worden de vier bekende gele bussen van de Seniorenbus voor de eerstkomende twee jaar voorzien van het BURO RUW logo.