Nieuws & Activiteiten

Ontdek hier het laatste nieuws en aankomende activiteiten van de Seniorenbus. Blijf op de hoogte van onze dienstverlening en initiatieven die speciaal zijn opgezet om het leven van senioren in onze gemeenschap te verbeteren. We houden u graag op de hoogte van alles wat er speelt en kijken ernaar uit om u deel te laten nemen aan onze aankomende activiteiten.

Seniorenbus trakteert haar leden 

Het bestuur van de Seniorenbus is blij met haar trouwe leden die het werk van de bus in Zwijndrecht en H.I.Ambacht mogelijk maken. Om hen te bedanken is er een leuke actie opgezet, in samenwerking met parkboerderij Kiboe-hoeve en het Develpaviljoen in Zwijndrecht. 

Dankwoord aan de Seniorenbus

“Beste seniorenbus,
Namens mijn vader wil ik hierbij het abonnement op de Seniorenbus opzeggen. In verband met een afnemende fysieke en geestelijke gezondheid zal mijn vader (93 jaar) geen gebruik meer maken van de Seniorenbus. Hij gaat sinds een aantal maanden naar de dagbesteding van Sophiastaete, halen en brengen gebeurt door de bus van de Blije Borgh.

Wij danken u en de chauffeurs voor het geduld en de gezelligheid tijdens de ritjes. De seniorenbus is een geweldig initiatief en mijn vader heeft er ook met veel plezier gebruik van gemaakt. Dank aan allen daarvoor!! Graag ontvang ik uw bevestiging en verzoek de automatische incasso stop te zetten.

Nogmaals veel dank voor de dienstverlening.
Hartelijke groet, Erica Brons”

BURO RUW helpt de Seniorenbus

Wie BURO RUW kent, weet dat zij als communicatiebureau een groot werkgebied hebben met veel diverse klanten. Toch heeft het bedrijf, gevestigd aan de Koninginneweg, duidelijk haar wortels in Zwijndrecht. Stichting Seniorenbus kon hun hulp goed gebruiken om de website eens een flinke opfrisbeurt te geven!

Burgemeester Edo Haan gaat over een grens

Op woensdag 27 september heeft waarnemend burgemeester Edo Haan een werkbezoek gebracht aan de Seniorenbus. Tijdens dit bezoek is er een kennismaking geweest met het voltallige bestuur, waarbij de organisatiestructuur en werkmethodiek aan de orde kwamen. Hierbij werd niet voorbijgegaan aan de impact van de….