Nieuws | Seniorenbus trakteert haar leden 

Het bestuur van de Seniorenbus is blij met haar trouwe leden die het werk van de bus in Zwijndrecht en H.I.Ambacht mogelijk maken. Om hen te bedanken is er een leuke actie opgezet, in samenwerking met parkboerderij Kiboe-hoeve en het Develpaviljoen in Zwijndrecht. 

Juni openingsmaand parkboerderij Kiboe-hoeve 
De verbouwing van de Kiboe-hoeve is bijna afgerond. Het is een vernieuwde en duurzame parkboerderij geworden. In juni wordt ook het 55-jarig jubileum gevierd van de alom bekende Kiboe-hoeve. In deze maand zal er veel gebeuren om dit met elkaar te vieren. 

Unieke kennismaking 
Voor de leden van de Seniorenbus bestaat er de mogelijkheid gratis naar de vernieuwde parkboerderij Kiboe-hoeve te gaan. In de maand juni kunnen onze leden een rit bestellen om de parkboerderij te bezoeken. Voor het ophalen en terugbrengen hoeft men deze maand dan geen ritbon in te leveren. Op deze manier kunnen de leden gratis kennismaken met de vernieuwde parkboerderij Kiboe-hoeve. 

Ook het Develpaviljoen trakteert 
Het naastgelegen en welbekende Develpaviljoen doet ook mee aan deze actie. Als men het bezoek aan de Kiboe-hoeve met een kop koffie of thee met taart wil afsluiten, dan neemt de familie Van Spronsen het eerste kopje koffie of thee voor haar rekening. Op deze manier wordt het bezoek extra feestelijk. Men wordt door de Seniorenbus na het bezoek weer opgehaald bij het Develpaviljoen. 

Deze actie onderschrijft de maatschappelijke betrokkenheid in onze gemeente van de familie Van Spronsen, eigenaar van het Develpaviljoen.